Ons Verhaal

ONS VERHAAL

Inspiratie, creativiteit & persoonlijke service is ons uitgangspunt

"Topkwaliteit Diensten"

Voor Man & Vrouw

ROGUE RAZOR

Een barbershop waar zowel man als vrouw zich thuis voelt,  en op zijn of haar gemak is. Inspiratie, creativiteit en persoonlijke service  is ons uitgangspunt.


Wij streven naar duurzaamheid met onze keuzes voor interieur en producten - "Sustainable Beauty".

Bijvoorbeeld   meer dan 95% van de verlichting bestaat uit LED- en spaarlampen, een bamboe vloer, wij  doen de was op lage temperaturen en zo laat mogelijk. En wij hebben gekozen voor Green Choice for Energy.

Onze hoofd leverancier is Davines . Zij hebben een aantal ECO vriendelijke labels; bv  Slow Food of Life Gate Zero Impact. Kijk op hun website voor meer  info www.davines.com.


Alleen topkwaliteit service & producten voor man & vrouw. Waar de meeste barbiers exclusief voor mannen zijn, is bij Rogue Razor de vrouw ook welkom in onze post moderne variatie op een Amsterdam Barbershop


Ons team bestaat uit:

Kenneth = Lead Barber & Allround Top Stylist

Kasper = Senior Barber

Ilia = Barber

Tommy = Floor Manager


 


Traditional barber tools

Kenneth Krijgsman - Owner

Lead Barber & All Round Top Stylist


Met deze stap keer ik terug naar mijn "roots". Mijn carrière begon 34 jaar geleden als licensed barber from California. Bij Rogue Razor combineer ik mijn allround talenten voor razor, scissors en tondeuse als traditioneel barbier.


Ik ben Lead Master Barber, Top Stylist en Mentor hier bij Rogue Razor. Ik geef ook les aan stagiaires.


Heb hiervoor bij Czaar Kappers gewerkt. Daar was ik deels eigenaar. Tijd voor een nieuwe begin...


Kom langs bij Rogue Razor wij wachten je op met een lekker drankje.


Tijden:

Din, Woe & Don 12:00 - 20:00

Vrij & Zat 10:00 - 18:00

Ilia  - Senior Barber


Hoi allemaal! Ik ben Ilia ook bekend als Leo Barber. Ik ben 22 jaar en geboren en getogen in Bulgarije. Ik ben gecertificeerd door een van de beste barbieren in Bulgarija and ben naar Nederland gekomen om verder te gaan met mijn carriere. Mijn passie is fading en baard trimmen. 

Mijn hobbies zijn sport en uitzonderlijk Karate.


Hours:

Wed & Thu:     12:00 -20:00

Fri & Sat:          10:00 -18:00Liviu Balan - Barber


Hoi, ik heet Livia, ik kom oorspronkelijk uit Romania en ik ben 27 jaar. Ik hou van reizen en heb dat ook dan veel gedaan de afgelopen jaren. US, Brittain, Italy and France om maar een paar te noemen. Ik ben ook sterk geintreseerd in Filosophie.  Muziek is een grote deel van mijn leven en produceer ik die als hobby. Ik hou ook van snow boarding en skate boarding en doe ze zo vaak als ik kan.

Barbier zijn is mijn nieuwe passie. Continuu aan het leren en verbeteren van mijn skill set.  Ik vind het leuk fades te doen. Ik kijk er naar uit je in mijn barbier stoel te hebben voor leuk knippen, gesprek en een drankje. Hours:

Wed & Thu:      11:00 -19:30

Fri & Sat:          10:00 -18:30